Vacature Personal Assistant

Vacature Personal Assistant (32-36 uur)

 

Wat ga je doen?

Ben jij organisatorisch sterk en ga je proactief te werk? Dan is deze veelzijdige functie van Personal Assistant echt iets voor jou!

Als P.A. ga je de CEO, Rik Hoogenberg, ondersteunen bij alle voorkomende P.A.-zaken. Je gaat gestructureerd en efficiënt zijn agenda’s beheren en je behandelt de mail proactief. Daarnaast ga je je ook bezighouden met andere secretariële werkzaamheden zoals het plannen van afspraken, correspondentie en diverse officemanagement taken. In eerste instantie horen ook administratieve werkzaamheden bij je takenpakket. Je bent werkzaam voor twee bedrijven en handelt ook privézaken af. Je komt te werken voor een bevlogen, enthousiaste ondernemer in hart en nieren. Altijd vrolijk en soms een tikkeltje ongeduldig. Met zijn continue drive en ondernemersgeest staat hij nooit stil.

 

Wie ben je?

Als P.A. houd je van ontzorgen en organiseren en je hebt een hands-on mentaliteit. Je kunt je prima redden in stressvolle situaties en je kunt zowel goed in teamverband als zelfstandig werken. Je houdt overzicht, bent flexibel en enthousiast en je kunt anticiperen en meedenken in de wensen van de CEO. Verder beschik je over:

  • Minimaal HBO werk- en denkniveau;
  • Minimaal 3-5 jaar ervaring in een soortgelijke functie;
  • Goede beheersing van de Nederlandse taal;
  • Goede communicatieve vaardigheden.

 

Over ikwileerlijkezuivel.nlpreview.nlpreview.nlpreview.nlpreview.nl

 Ikwileerlijkezuivel.nl: het begin van het einde van de vastgelopen zuivelketen. Ikwileerlijkezuivel.nl wil dat boeren een eerlijke prijs krijgen voor hun zuivel. Dit wordt gerealiseerd door regionaal te produceren en de keten en het productieproces in te korten. Daarnaast wordt er ingezet op integrale verduurzaming van de natuur. In het bijzonder van Natura 2000-gebieden, om deze te behouden voor de toekomst. Zie voor meer info: www.ikwileerlijkezuivel.nlpreview.nlpreview.nlpreview.nlpreview.nl.

 

Over Hoi Services B.V.

Niemand heeft alle kennis in huis, daarom brengt Hoi Services kennis uit verschillende disciplines bij elkaar. Samen met (lokale) overheden en andere specialisten bedenken we oplossingen voor maatschappelijke vraagstukken door deze vanuit meerdere invalshoeken te benaderen. Dit resulteert in innovatieve oplossingen binnen het sociaal domein waarin de kwaliteit van leven van kwetsbare groepen centraal staat. Tenslotte draagt Hoi Services zorg voor een out of the box landingsplaats. Dit in combinatie van een oplossings- en resultaatgerichte attitude en een methodische gestandaardiseerde aanpak. Zie voor meer info: www.hoiservices.com.

 

Wat bieden wij jou?

Een uitdagende functie van 32 -36 uur. Het betreft een functie voor een jaar met uitzicht op een vast dienstverband. Verder krijg je:

  • Een marktconform salaris, afhankelijk van jouw kennis en ervaring;
  • 28 vakantiedagen bij een fulltime dienstverband;
  • Reiskostenvergoeding;
  • Mogelijkheden tot het volgen van opleidingen.

 

Jouw sollicitatiebrief met CV kun je per e-mail richten aan mevrouw A. Damhuis: anne.damhuis@ikwileerlijkezuivel.nlpreview.nlpreview.nlpreview.nlpreview.nl. Indien je een nadere toelichting wenst op bovengenoemde vacature dan kunnen deze per mail worden gesteld.

 

Blijf op de hoogte

Wil jij op de hoogte blijven van het project ikwileerlijkezuivel.nl? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.

Newsletter

Vragen over dit artikel? Neem vrijblijvend contact op!

Schrijf je in voor onze maandelijkse nieuwsbrief

Newsletter