Hey Melkveehouder!
Kom d'r in!

Wij hebben een informatiebrochure waarin is uitgewerkt wat samenwerken met Ikwileerlijkezuivel.nl betekent, op grond van ons “Contract for Change”. Ben jij een melkveehouder die zich kan vinden in deze materie en zoekende naar de helpende hand om voorgoed de problematiek aan te pakken en te bouwen aan een blijvend bestaan? Wacht niet langer, kom in contact en we bespreken laagdrempelig de oplossingen!

Zodra wij jouw informatie aanvraag hebben ontvangen nemen we binnen 3 werkdagen contact met je op en zorgen we dat je de informatiebrochure thuis ontvangt!

Benieuwd wat ons Contract for Change te bieden heeft? Vraag de informatiebrochure aan!

Melkveehouder aanmelden form

Wat biedt het Contract for Change?

Het ‘Contract for Change’ is meer dan een overeenkomst; het is een gezamenlijke belofte om duurzame landbouwpraktijken te omarmen, eerlijke vergoedingen te waarborgen en samen te werken aan het behoud van natuurlijke gebieden. Als melkveehouder in en om Natura 2000-gebieden ben je de basis van onze zuivelketen. Dit contract biedt jou de zekerheid tijdens de transitie naar een duurzaam bedrijfsmodel waarin de boer en de natuur in balans zijn.

Je wordt gewaardeerd voor je inzet op het gebied van verduurzaming dat kan oplopen tot 12 cent extra bovenop de RFC-garantieprijs. De prestaties en bijbehorende duurzaamheidsvergoeding groeien stapsgewijs met elkaar mee. Sluit aan en maak samen met ons de toekomst van de zuivelsector groener en eerlijker.

Schrijf je in voor onze maandelijkse nieuwsbrief

Newsletter