Hey Innovator!

Ben jij ervan overtuigd dat jouw bewezen innovatie meerwaarde biedt binnen ons Farming for Nature innovation program? Vul dan het onderstaande formulier in om contact met ons op te nemen!

Zodra wij jouw aanvraag hebben ontvangen nemen we binnen 5 werkdagen contact met je op.

Je ontvangt dan inloggegevens voor het platform waar wij alle innovaties samenbrengen. Hiermee kun jij zelf inloggen op onze omgeving waar jij jouw innovatie afgeschermd kunt delen! Samen met onze melkveehouders gaan we evalueren hoe en waar jouw bewezen innovatie de meeste impact kan maken. Wij kijken uit naar je aanmelding!

Vraag hier toegang aan voor het Farming for Nature Platform!

Innovatie aanmelden form

Waar wij naar opzoek zijn

Ikwileerlijkezuivel.nl is op zoek naar bewezen innovaties die aantoonbaar bijdragen aan duurzaamheid en financiële gezondheid in de melkveesector in en rond Natura 2000-gebieden.

Wij willen ‘boeren en de natuur’ zo snel mogelijk in balans brengen. Het is onze overtuiging dat er grote stappen mogelijk zijn om dit herstel te realiseren indien we goede landbouwpraktijken delen en toepassen gepaard met de implementaties van bewezen innovaties.

Dit programma streeft naar hogere opbrengsten, lagere kosten en minder risico voor melkveehouders te realiseren, waardoor de landbouwsector (financieel) krachtiger en duurzamer wordt. Wij willen in contact komen met partijen die relevante innovaties hebben toegepast.

Ben jij overtuigd dat jouw bewezen innovatie meerwaarde biedt? Neem contact op, we horen graag van je!

Schrijf je in voor onze maandelijkse nieuwsbrief

Newsletter