Team

Om ‘Ikwileerlijkezuivel.nl’ succesvol uit te werken en neer te zetten hebben we een gaaf team samengesteld van specialisten. Hierbij hebben we gekeken naar een mix van diverse disciplines zoals marketing, productontwikkeling, productieprocessen en -middelen, supplychainmanagement, ICT etc. Vanuit een gedeelde passie en drive werken we samen aan ‘Ikwileerlijkezuivel.nl’.

Maak kennis met het team

Naast het kernteam hebben we een groep specialisten aan ons gebonden die fulltime of parttime ondersteunen. Een aantal heeft zelf ook ervaring in het succesvol opbouwen van een bedrijf. We zullen jullie hier nog verder over informeren.

We hebben ook heel gericht gezocht naar een combinatie van mensen met enerzijds ervaring in de zuivel en anderzijds met relevante ervaring binnen andere branches. Dit om met een frisse blik van buitenstaanders, gecombineerd met praktische kennis en ervaring een nieuw concept voor de zuivelketen te ontwikkelen.

Maak hieronder alvast kennis met het kernteam.

Rik Hoogenberg

Ik ben Rik Hoogenberg, ondernemer en oprichter van diverse bedrijven. Deze bedrijven (tot circa 500 medewerkers) zijn onder andere internationaal werkzaam en gespecialiseerd in het bouwen van digitale oplossingen die processen en ketens ingrijpend veranderen. Daarnaast ben ik oprichter van bedrijven die innovatieve, sociaal-maatschappelijke diensten leveren.

Mijn passie is het bouwen en opschalen van bedrijven op basis van vernieuwende concepten die een oplossing bieden voor maatschappelijke problemen en inspelen op de nieuwste technologische ontwikkelingen. Daarnaast wil ik een concrete bijdrage leveren aan het doorgeven van een eerlijke en duurzame wereld.

Steven Koenders

Mijn naam is Steven Koenders en binnen ikwileerlijkezuivel.nl ben ik verantwoordelijk voor de logistiek, distributie en het voorraadbeheer. Na mijn master Purchasing en Supply Chain Management geef ik als consultant al meer dan 4 jaar advies aan meer dan 30+ bedrijven op gebied van logistiek en voorraadbeheer. Naast mijn passie voor supply chain management lijkt het mij fantastisch om deze (zwaar) verouderde keten te innoveren met de nieuwste technologieën!

René de Bruijn

Mijn naam is René de Bruijn en ik heb in diverse functies (QHSE-Manager, Consultant, Interim Manager, Sales Manager) ruim 30 jaar internationale ervaring op het gebied van risico- en compliance management, business development en digitalisering. Ik ben werkzaam (geweest) in een breed scala van sectoren waaronder de levensmiddelenindustrie (Grolsch, Heineken, Masterfoods, Coca-Cola, AAK, ABInbev, Avebe en FrieslandCampina). Ik zal mij binnen Ikwileerlijkezuivel.nl bezig houden met onze producten en de productie hiervan. Binnen de zuivel zal Ikwileerlijkezuivel.nl een totaal nieuw concept zijn op basis van eerlijkheid en duurzaamheid en dit zijn de thema’s waar ik energie van krijg.

Mede eigenaar worden van ikwileerlijkezuivel.nl?

Mede-eigenaar worden van Ikwileerlijkezuivel.nl is laagdrempelig en kan al vanaf 250 euro. Hiermee sta je aan het fundament van nieuwe en eerlijke zuivelketen: een mooi nalatenschap voor de generaties na ons.

Investeer in Ikwileerlijkezuivel.nl

Mede-eigenaar worden van Ikwileerlijkezuivel.nl is laagdrempelig en kan al vanaf 250 euro. Hiermee sta je aan het fundament van nieuwe en eerlijke zuivelketen: een mooi nalatenschap voor de generaties na ons.