Vacature Content Marketeer

Vacature Content Marketeer (24-40 uur)

 

Wat ga je doen?

Sprankelende teksten schrijven is wat jij het liefste doet. Als Content Marketeer beheer je onze social media kanalen, verstuur je de nieuwsbrief en houd je de website up-to-date. Dit alles volgens de contentkalender die jij opstelt en beheert. Je gaat op pad om content te maken als dat nodig is en schroomt niet hiertoe zelf initiatief te nemen.

Je zorgt ervoor dat onze community aangesloten blijft bij de stappen die wij maken en worden geënthousiasmeerd om ons verhaal uit te dragen.

 

Wie ben je?

 

Je bent gewend om zelfstandig te werken en hebt een hoog verantwoordelijkheidsgevoel. Met jouw positieve energie weet je iedereen te enthousiasmeren. Je houdt overzicht, je kunt snel schakelen en gaat proactief op zoek naar relevante haakjes om de community van Ikwileerlijkezuivel.nl uit te breiden en onze kanalen up-to-date te houden. Ook andere marketing- en communicatie gerelateerde werkzaamheden kunnen behoren tot je takenpakket. Daarnaast beschik je over:

 

 • HBO werk- en denkniveau;
 • Minimaal 1-3 jaar ervaring in een soortgelijke functie;
 • Goede beheersing van de Nederlandse taal, zowel mondeling als schriftelijk;
 • Goede vaardigheden van Adobe Photoshop, Adobe Premiere Pro en Adobe Illustrator;
 • Kennis van en ervaring met SEO;
 • Kennis van en ervaring met SEA en social advertising is een pré;
 • In bezit van auto en rijbewijs is een pré.

 

Over ikwileerlijkezuivel.nlpreview.nlpreview.nlpreview.nlpreview.nl

 

Ikwileerlijkezuivel.nl: het begin van het einde van de vastgelopen zuivelketen. Ikwileerlijkezuivel.nl wil dat boeren een eerlijke prijs krijgen voor hun zuivel. Dit wordt gerealiseerd door regionaal te produceren en de keten en het productieproces in te korten. Daarnaast wordt er ingezet op integrale verduurzaming van de natuur. In het bijzonder van Natura 2000-gebieden, om deze te behouden voor de toekomst. Zie voor meer info: www.ikwileerlijkezuivel.nlpreview.nlpreview.nlpreview.nlpreview.nl.

 

Wat bieden wij jou?

 

Een uitdagende functie van 24-40 uur. Het betreft een functie voor een jaar met uitzicht op een vast dienstverband. Je komt te werken in een snelgroeiende organisatie. Verder krijg je:

 

 • Een marktconform salaris, afhankelijk van jouw kennis en ervaring;
 • 28 vakantiedagen bij een fulltime dienstverband;
 • Reiskostenvergoeding;
 • Mogelijkheden tot het volgen van opleidingen.

Daarnaast is er de mogelijkheid om soortgelijke werkzaamheden uit te voeren voor collega-bedrijf HOI Services B.V., welke in hetzelfde pand gevestigd is.

 

Over Hoi Services B.V.

 

Niemand heeft alle kennis in huis, daarom brengt Hoi Services kennis uit verschillende disciplines bij elkaar. Samen met (lokale) overheden en andere specialisten bedenken we oplossingen voor maatschappelijke vraagstukken door deze vanuit meerdere invalshoeken te benaderen. Dit resulteert in innovatieve oplossingen binnen het sociaal domein waarin de kwaliteit van leven van kwetsbare groepen centraal staat. Tenslotte draagt Hoi Services zorg voor een out of the box landingsplaats. Dit in combinatie van een oplossings- en resultaatgerichte attitude en een methodische gestandaardiseerde aanpak. Zie voor meer info: www.hoiservices.com.

Jouw sollicitatiebrief met CV kun je per e-mail richten aan de heer Rik Hoogenberg: rik.hoogenberg@ikwileerlijkezuivel.nlpreview.nlpreview.nlpreview.nlpreview.nl. Indien je een nadere toelichting wenst op bovengenoemde vacature dan kunnen vragen per mail worden gesteld.

Blijf op de hoogte

Wil jij op de hoogte blijven van het project ikwileerlijkezuivel.nl? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.

Newsletter

Vragen over dit artikel? Neem vrijblijvend contact op!

Schrijf je in voor onze maandelijkse nieuwsbrief

Newsletter