Dit is de Natura 2000

 

Een Europees netwerk van beschermde natuurgebieden. Een plek waar plant- en diersoorten worden beschermd die in Europa bedreigd worden door hun natuurlijke leefomgeving. Een beschermd gebied om de biodiversiteit te behouden.
Een concept waar Ikwileerlijkezuivel.nl nauwkeurig mee samenwerkt. Producten van verse oorsprong.

 

”De biodiversiteit van onze natuurgebieden zijn van essentieel belang voor een gezonde samenleving. Ikwileerlijkezuivel.nl zet in op verduurzaming van de keten in samenwerking met melkveehouders in Natura 2000-gebieden”

 

 

”Alle producten worden samengesteld op basis van natuurlijke ingrediënten (zuivel afkomstig uit zuivere gebieden) hetgeen wat aansluit bij de ontwikkeling dat er steeds meer vraag is naar gezond en duurzaam voedsel”

Verse producten van verse oorsprong is waar Ikwileerlijkezuivel.nl voor staat.

”Zuivel rechtstreeks van de boer. Geen rare toevoegingen, puur natuur, zuivel zoals het hoort te zijn”

De biodiversiteit van onze natuurgebieden zijn van essentieel belang voor een gezonde samenleving. Ikwileerlijkezuivel.nl zet in op verduurzaming van de keten in samenwerking met melkveehouders in Natura 2000-gebieden.

 

Broeikasgassen

Omdat wij geloven dat er nu echt iets moet gebeuren aan de uitstoot van stikstof en broeikasgassen (zoals CO2 en Methaan) en aan de verbetering van biodiversiteit willen wij, op basis van de inzichten, zo snel mogelijk starten met verbeterprojecten.

 

 

Doelen

De vastgelopen zuivelketen zal ingrijpend gaan veranderen.

”We vinden het vanzelfsprekend om een eerlijke verantwoording af te leggen over datgene wat speelt in de zuivelketen. En dat gaan we doen!” 

Een landelijk schaalbare platform voor ‘Ikwileerlijkezuivel.nl’.

Het inzetten van nieuwe concepten en het toepassen van innovatieve technologieën zodat wij samen bouwen aan een eerlijk alternatief voor de huidige zuivelketen.

 

 

 

Eerlijkheid biedt kwaliteit.  Kwaliteit brengt smaak en de smaak: dat proef je.

Blijf op de hoogte

Wil jij op de hoogte blijven van het project ikwileerlijkezuivel.nl? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.

Newsletter

Vragen over dit artikel? Neem vrijblijvend contact op!

Schrijf je in voor onze maandelijkse nieuwsbrief

Newsletter