Interview! Veeteelt x Ikwileerlijkezuivel.nl

Interview met Veeteelt: Ikwileerlijkezuivel.nl in de Schijnwerpers


Recent heeft Ikwileerlijkezuivel.nl een interessant en inzichtelijk interview gegeven aan Veeteelt, hét vakblad voor de Nederlandse en Vlaamse melk- en vleesveehouder. Veeteelt houdt maandelijks duizenden melkveehouders op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen in de sector door achtergrondverhalen, interviews en bedrijfsreportages. Het was voor ons een geweldige kans om onze visie en plannen te delen met een breder publiek. We zijn tijdens dit interview dieper in gegaan op de kansen en mogelijkheden dat Ikwileerlijkezuivel.nl exclusief te bieden heeft aan melkveehouders in en om Natura 2000-gebieden.

Hoe het Begon
In mei werden we benaderd door de redactie van Veeteelt. De aanleiding? Onze grootschalige campagne in Overijssel had de aandacht getrokken van vele melkveehouders, en daarmee ook van de redactie. Na het ontvangen van vragen van hun trouwe lezers, besloot Veeteelt om antwoorden bij ons zelf op te halen. En zo vond het interview plaats tussen Tom Hooge Venterink van Ikwileerlijkezuivel.nl en Jaap van der Knaap van Veeteelt.

Belangrijke Onderwerpen Besproken

Tijdens het interview kwamen verschillende cruciale onderwerpen aan bod die de essentie van ons werk en onze toekomstvisie weerspiegelen:

1. Melkgeld tot 12 Cent Boven Garantieprijs Friesland Campina

2. Geld Halen uit de Hele Keten

3. Een eerste handtekening met Superunie

4. In Potentie 3500 tot 4000 Veehouders


Lees het Hele Interview

Benieuwd naar het volledige interview? Jaap van der Knaap heeft alle ins en outs van ons gesprek prachtig samengevat. Lees hier het hele artikel op Veeteelt.nl: ARTIKEL.

Hey melkveehouder in of om een Natura 2000-gebied, doe mee!

We nodigen alle melkveehouders uit om deel te nemen aan ons initiatief. Samen kunnen we een positieve verandering teweegbrengen in de zuivelsector. Heb je vragen of wil je meer weten? Neem dan contact met ons op. We kijken ernaar uit om samen te werken aan een eerlijke toekomst!

Met vriendelijke groet,

Team van Ikwileerlijkezuivel.nl

Blijf op de hoogte

Wil jij op de hoogte blijven van het project ikwileerlijkezuivel.nl? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.

Newsletter

Vragen over dit artikel? Neem vrijblijvend contact op!

Schrijf je in voor onze maandelijkse nieuwsbrief

Newsletter