Hey! Even bellen?

Exclusief voor melkveehouders in of om Natura 2000-gebieden in Nederland

Wij hebben een informatiebrochure waarin is uitgewerkt wat samenwerken met Ikwileerlijkezuivel.nl betekent, op grond van ons “Contract for Change”. Ben jij een melkveehouder die zich kan vinden in deze materie en zoekende naar dé helpende hand om voorgoed de problematiek aan te pakken en te bouwen aan een blijvend bestaan? Wacht niet langer, kom in contact en we bespreken laagdrempelig de oplossingen!

Hieronder kun je contact opnemen met Hanneke of Juliëtte. Zij gaan jou persoonlijk benaderen, heb je vragen? Stel ze gerust en vrijblijvend aan hen!

In contact komen met Hanneke of Juliëtte? Doe hier de aanvraag!

Melkveehouder Contact

Wat biedt het Contract for Change?

Het ‘Contract for Change’ is meer dan een overeenkomst; het is een gezamenlijke belofte om duurzame landbouwpraktijken te omarmen, eerlijke vergoedingen te waarborgen en samen te werken aan het behoud van natuurlijke gebieden. Ons Contract for Change is speciaal ontwikkeld voor melkveehouders in en om Natura 2000-gebieden. Als melkveehouder ben je de basis van onze zuivelketen. Dit contract biedt jou de zekerheid tijdens de transitie naar een duurzaam bedrijfsmodel waarin de boer en de natuur in balans zijn.

Je wordt gewaardeerd voor je inzet op het gebied van verduurzaming dat kan oplopen tot 12 cent extra bovenop de RFC-garantieprijs. De prestaties en bijbehorende duurzaamheidsvergoeding groeien stapsgewijs met elkaar mee. Sluit aan en maak samen met ons de toekomst van de zuivelsector groener en eerlijker.

Schrijf je in voor onze maandelijkse nieuwsbrief

Newsletter