Ikwileerlijkezuivel enquête

Jouw mening maakt het verschil!

‘Het moet eerlijker, groener en digitaler’ dat is het motto van Ikwileerlijkezuivel.nl. Het principe is eenvoudig: een consument kan straks met behulp van een app producten-op-maat bestellen, die lokaal worden geproduceerd en daarna, net als de melkboer vroeger deed, aan de deur worden afgeleverd. Hiermee wil Ikwileerlijkezuivel een regionale zuivelketen opzetten, waarbij de community een bepalende rol heeft. Het initiatief moet ervoor zorgen dat iedereen een eerlijke prijs ontvangt voor zijn of haar producten. Boeren zullen via Ikwileerlijkezuivel.nl 20% tot 30% méér voor hun melk krijgen.

Duurzaamheid is een aspect wat van essentieel belang is in onze maatschappij.  Daarom heeft Ikwileerlijkezuivel.nl het speelveld van duurzaamheid in de zuilvelindustrie uitgebreid, geïnventariseerd en geanalyseerd. Graag horen we ook jouw mening ten aanzien van het concept en de merkpositionering.

Ikwileerlijkezuivel enquête Survey (surveymonkey.com)

 

 

Blijf op de hoogte

Wil jij op de hoogte blijven van het project ikwileerlijkezuivel.nl? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.

Meer weten of mee-investeren?

Investeer in Ikwileerlijkezuivel.nl

Mede-eigenaar worden van Ikwileerlijkezuivel.nl is laagdrempelig en kan al vanaf 250 euro. Hiermee sta je aan het fundament van nieuwe en eerlijke zuivelketen: een mooi nalatenschap voor de generaties na ons.